Release Hardloopanekdotes

okt 21, 2021

Oud-wereldkampioen Erben Wennemars neemt woensdag 27 oktober het eerste exemplaar van mijn debuutboek ‘Kaatje’s Hardloopanekdotes’ in ontvangst.

Anekdotes
Ik werk al ruim 35 jaar de gehele dag met cijfers. Voor de balans loop ik graag hard. Daar maak ik bijzondere dingen mee. Kaatje’s Hardloopanekdotes, is een bundeling van anekdotes op dat gebied. Een grote wens komt uit met het uitbrengen van mijn eerste boek!

Erben Wennemars
Helemaal geweldig dat Erben het eerste exemplaar van mijn boek in ontvangst wil nemen natuurlijk, een grote eer! Ik heb Wennemars de afgelopen jaren diverse keren ontmoet bij sportevenementen. Toen ik Erben vroeg of hij het eerste exemplaar in ontvangst wilde nemen, was hij gelijk enthousiast.

Marathon
Wennemars won in 2017 en 2018 het Nederlands Kampioenschap Marathonschaatsen op kunstijs bij de veteranen/masters. Maar Erben is ook een zeer goede marathonloper, dus hij heeft veel affiniteit met mijn boek!